Regisztráció
Információ
Szabályzat
Hírlevél
Fórum
Ajándék kuponok
BLOG
CN Pont gyűjtés
BINGO

Megnyilt  DealShakert  piac érdemes körülnézni

Szerver idő:07:10:06

Licitbox.hu - Aukció

NAGY SVEDCSEPP NATURLAND OLDAT 1X500ML

Végár:
1 CN
Nyertes
valaki
Aukció kezdete:
2020-12-30 16:00:00
Befejezve:
2020-12-30 16:00:20
Licitálás
Egy licitálással az ár 1 CN-el nő
Termékinformáció
Fix ár:
7000 CN
Automata Licit
Tól
Ig
CN

Információ a termékről

A termék előző eladási ára

Nyertes: valaki

Aukció vége:
2020-12-30 16:00:20

Végár: 1 .- Ft

Beállított Licitautomata
Tól Ig Licit Szabad
Ön nem állított be licitautomatát
Licitálások
1 CN
valaki
klikk
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
Hirdetés

Belső szabadság - Elég jó szülő - elég jó gyerek

Termék leírása:

A svédfüvek gyógyhatásának leirása

Aki naponta reggel és este szedi ezeket a cseppeket, annak nem lesz szüksége más gyógyszerre, mert a svédfüvek erősitik a testet, frissitik az idegeket, tisztitják a vért, az ereket, megszüntetik a kéz és láb reszketését. Minden betegséget elmulasztanak, a test ruganyos, az arc fiatalos és szép marad.Fontos: a megadott mennyiségeket, vizzel vagy gyógyteával lehet higitani. A svéd füvek minden esetben segitenek,vagy legalábbis a kezelés alapjául szolgálhatnak.
Abban az esetben, ha valakinek szigorúan tiltott az alkohol, vagy alkoholos italok fogyasztása: laboratóriumi vizsgálatok kimutatták, hogy a füvek elnyomják az alkoholt és gyógyszernek számitanak. Úgyhogy itt sem okoznak bajt. Ilyen esetben először napi egy teáskanállal kezdjük a kúrát, és mellette tegyünk svédfüves borogatást a májra és a vesetájékra.


1. Ha gyakran beleszagolunk vagy felszippantjuk, benedvesitjük vele a fejünk búbját, vagy egy nedves ruhadarabot teszünk a fejünkre: elmulasztja a szédülést, fájdalmat, javitja a memóriát, serkenti az agyműködést.

2. Megszünteti a szemfájást, a szem vörösségét, még akkor is ha a szem be van gyulladva, zavaros, vagy homályos a látás. Elmulasztja a foltokat, szürkehályogot, ha az ember rögtön az első tüneteknél benedvesiti (vizzel higitva) a szemzugot, vagy átitatott ruhadarabbal borogatja a becsukott szemet.

3. Ha gyakran és alaposan beecseteljük őket, mindenfajta kiütés, himlőhely, még az orrban vagy a test bármely részén lévő pörkök is meggyógyulnak.


4. Fogfájás estén - szintén vizzel higitva (1 : 1 arányban), beveszünk egy evőkanálnyit ezekből a cseppekből és egy ideig a szájban tartjuk vagy beecseteljük vele a fájós fogat: a fájdalom elmúlik, a fog nem romlik.

5. Erős torokfájásnál, kitöltünk egy kis pohárba svédcseppet, ezúttal nem higitva - és csak a nyelvünket beletéve a svéd cseppbe, nyeljük le az éppen a nyelvre került csöppnyi mennyiséget, s ezt ismételgetve, amig el nem fogy a pohárból a benne lévő mennyiség - nemcsak a torokfájás, de a kezdődő nátha, influenza is elmúlik.

6. Ha a nyelven, a szájban hólyag keletkezik, a fent leirt módon megszüntethető.

7. Ha gyomorgörcs van, vegyen be egy evőkanálnyit, nem higitva. El fog múlni.

8. Kólika esetén három evőkanálnyit kell bevenni, lassan, egymás után. Hamarosan érezhető a csillapodás.

9. Szétoszlatják a hasban a szeleket, hűtik a májat, megszüntetik a gyomorbántalmakat, székszorulás estén is segitenek.

10. A svédfüvek jót tesznek a gyomornak rossz emésztés esetén, vagy ha az étel nem marad meg a gyomorban.

11. Epefájdalmaknál is segitenek. Naponta, reggel és este egy evőkanál a cseppekből, éjszakára pedig borogatás - és hamarosan megszűnik a fájdalom. (borogatás után, tanácsos valamilyen finom krémmel - körömvirággal - bekenni a testfelületet, hogy az alkohol ne száritsa ki a bőrt.)

12. Vizkór esetén hat héten át reggel-este egy evőkanállal kell bevenni belőle, fehér borban.

13. Fülfájás, fülzúgás esetén egy megnedvesitett vattát kell a fülbe dugni. Biztosan használ, még az elvesztett hallást is visszahozza.

14. Terhességi fájások esetén adjunk belőle a kismamának három napon át egy evőkanállal, vörös borban, fél óra múlva sétáljon, azután megreggelizhet, de ne tejes ételt egyen. (tejre nem szabad bevenni a cseppeket)

15. A terhesség utolsó két hetében reggel-este egy evőkanállal kell bevenni belőle, megkönnyiti a szülést. Hogy a méhlepényt és a magzatburkot könnyebben tudja megszülni, a gyermekágyas kapjon két óránként egy kávéskanálnyit a svédcseppekből, amig a méhlepény el nem távozik.

16. Ha a szülés után, a tej beindulásakor gyulladás lépne fel, az emlőkre kell borogatást tenni - a gyulladás hamar elmúlik.

17. Gyerekeknél gyógyitja a bárányhimlőt. Életkoruk szerint kell adni a cseppekből, vizzel higitva. Ha a himlőhelyek elkezdenek beszáradni, néha a cseppekkel be kell őket nedvesiteni, nem marad heg a betegség után, és nem fog viszketni

18. Gyerekeknél, felőtteknél bélférgek, galandféreg kiűzésére is kiválóan alkalmas. Gyerekeknél szintén életkor szerint kell adagolni, vizzel higitva, valamint a köldökre kell tenni - állandóan - egy svédcseppekkel benedvesitett ruharadabot.

19. Sárgaság esetén megszünteti a panaszokat ha naponta háromszor egy evőkanálnyit beveszünk, valamint a duzzadt májra borogatást teszünk.

20. A svédfüvek kifakasztják az aranyeret, gyógyitják a vesét, minden további kúra nélkül kihajtják a szervezetből a vizenyőt, elmulasztják a depressziót, javitják az étvágyat és az emésztést.

21. Belsőleg is kifakasztja az aranyeret, ha - lefekvés előtt - többször benedvesitjük azt, majd a cseppek bevételével, belülről meglágyitjuk. Külsőleg egy benedvesitett vatta darabbal kenegetjük, az égő érzést megszünteti.

22. Ha valaki eszméletlenül fekszik, szükség esetén nyissuk ki a száját, kis mennyiségben adjunk a cseppekből - magához fog térni.

23. Megszünteti a görcsös fájdalmakat - akár fej, akár gyomor panaszokról van szó.

24. Tüdőkór esetén naponta reggel éhgyomorra kell bevenni belőle, a kúrát hat hétig kell folytatni.

25. Mentstruációs panaszoknál - ha kimarad vagy túl erős  - három napig szedje a cseppeket, és hússzor ismételje meg. Csillapitja ami erőteljes, pótolja ami kevés.

26. Ez a szer segit fehérfolyás esetén.

27. Epilepsziás roham elején rögtön be kell adni a cseppeket. Erősiti a szervezetet, elmulasztja a betegséget.

28. Gyógyitja a bénulásokat, megszünteti a szédülést, émelygést.

29. Orbáncnál a beteg felületet kell finoman bekenni vele (s hogy a bőrt ne száritsa, a beszivódás után körömvirág krémmel bekenni), valamint reggelente egy evőkanálnyit bevenni.

30. Ha valakinek láza, vagy hidegrázása van és teljesen erőtlen, kapjon a svédfüvekből egy evőkanállal, ha más szerekkel nem terhelte szervezetét, rövid időn belül jobban lesz, pulzusszáma normálissá válik, hamarosan obban fogja magát érezni, mégoly magas láz esetén is.

31. Rák betegségek esetén is alkalmazható - kiegészités képpen. Eltünteti a szemölcsöt, gyógyitja a felrepedezett kezet.Ha egy seb idült és gennyes, vagy vadhús van rajta, fehér borral jól ki kell mosni, majd a cseppekkel átitatott ruhadarabbal beborogatni. Mindenféle duzzanatokat - akár lábon, akár kézen, megszüntet.

32. Veszélyvetelenül gyógyit vágott vagy szúrt esebeket is - ha többször beecseteljük  vele a sebet. Megszünteti a fájdalmat, megvéd üszkösödéstől, rothadástól. Lőtt sebeket is gyógyit. Ha a seb mély, fecsekendezzük a cseppeket a sebbe, amit nem kell előtte feltétlenül kitisztitani. Folyamatosan kell borogatni a cseppekkel a sebet, a gyógyulás rövid időn
belül bekövetkezik.

33. Megszüntet mindenféle heget, forradást, régi sebhelyeket, vágásokat - ezeket negyvenszer kell beecsetelni. A cseppekkel kezelt friss seb után nem marad heg.

34. Teljesen meggyógyitanak mindenféle sipolyokat, tályogokat, még gyógyithatatlannak látszókat is, legyen bár a baj nagyon régi eredetű.

35. Meggyógyitanak mindenfajta égési sérülést: tűztől, forró viztől, forró olajtól. vasalótól. Ebben az esetben folyamatosan kell finoman ecsetelni az égett felületet, amig mindenfajta fájdalom el nem múlik. És akkor egy óráig viz ne érje a bőrt. Nem képződnek hólyagok, hőpörsenések, gennyes sebek.De ha már megvan a baj, és csak utólag jutunk svédcsepp-közelbe: a kezelést
akkor is el lehet kezdeni a fentebb leirt módon. S a hatása épp olyan kedvező lesz.

36. Ütésből, esésből, ütközésből eredő fájdalmas dudorokat, duzzanatokat, foltokat is megszüntetik.

37. Ha valakinek nincs kedve enni, a cseppek visszahozzák az elveszett étvágyat.

38. Segit súlyos vérszegénység esetén - a cseppeket huzamosan reggelente
kell bevenni. Tisztitják a vért, segitik a vérképződést, javitják a keringést.

39. Reumás fájdalmakat szüntetnek meg: reggel-este rendszeresen kell fogyasztani, esténként a szóbanforgó testrészre pedig borogatást kell felrakni. Utána a bőrt vékonyan körömvirággal bekenni.

40. Gyógyitják a fagyott, kisebesedett kezet, lábat is. Amilyen gyakran csak tudunk, de főleg éjszakára, borogatást kell feltenni.

41. A cseppekkel nedvesitsünk be egy darabka vattát és tegyük rá a tyúkszemre úgy hogy az állandóan nedves legyen a cseppektől. Három nap múlva magától le fog esni, vagy a legkisebb fájdalom nélkül kivágható. (Nagyon frissitő érzés ha reggelente az egész lábfejet - fürdés után -
bokáig bekenjük a svédcseppel. Száradás után pedig természetesen valami krémmel bekenjük a kezelt területet. A lábkörmöket, lábujjak közét is be kell kenni. Mindenféle gombásodás elmúlik, sőt a pedikür is elhagyható lesz. Természetesen a körmöket időnként vágni kell. De nem lesz benövés, kalapácsújj......)

42. Veszett kutya harapását, darázscsipést elmulaszt, ha bevesszük a cseppeket, és borogatást teszünk svédcseppekből a sebre.

43. Ha valaki nem tud éjjel jól aludni, lefekvés előtt vegyen be ezekből a cseppekből. Ideges álmatlanság esetén higitsuk a cseppeket és úgy tegyünk borogatást a szivre.

44. A részeg embert két evőkanál cseppel azonnal ki lehet józanitani.