Regisztráció
Információ
Szabályzat
Hírlevél
Fórum
Ajándék kuponok
BLOG
CN Pont gyűjtés
BINGO

Megnyilt  DealShakert  piac érdemes körülnézni

Szerver idő:22:34:09

Üdvözöljük a Licitbox Blogjában

A OneCoin cég tulajdonosa vásárolt egy Bankot! - 2016-06-29 14:12:59

Ez az első és egyetlen MLM cég, amelynek saját bankja van! Így lényegesen egyszerűsödnek a tranzakciók. Hamarosan saját OneCoinos Master kártyára kapjuk a jutalékot! A cég a rendelkezésre álló OneCoin-t automatikusan dollárrá alakítja át és tudsz a kártyáddal fizetni a világ bármely országában!

Az OneCoin egy új típusú cryptovaluta - 2016-06-29 14:12:30

Ezt a valutát elődei, a Bitcoin és a Litecoin sikere inspirálta. Az Onecoin lehetőget kapott arra, hogy kiváló technológiával, innovatív megközelítéssel sikerre vigye azt a cryptovaluta piacon.  Mint minden cryptovaluta, az OneCoin „érmék”is un. bányászat útján születnek. Összesen 2,1milliárd Onecoin bányászatára van lehetőség. Amikor mind felszínre került, akkor további érmék bányászatára már nincs lehetőség. A OneCoin bányászat zártkörű, csak az Onecoin regisztrált partnerei számára elérhetőek.

A OneCoin vállalat fő tevékenysége - 2016-06-29 14:10:38

Termékek és OneAkademy cryptovaluta képzések (OneCoin előállítás, működés, cserekereskedelem, tőzsdézés, vásárlás stb.) értékesítése, valamint a OneCoin partnereinek lehetőségük van cryptovaluta (digitális pénz) kitermelésére. A cryptovaluta semmilyen állami vagy központi bankkal nem áll kapcsolatban ezért értékkel bír. Az érték megállapításához ugyanúgy viselkedik, mint az arany és az ezüst, azaz árfolyamát a kereslet és a kínálat határozza meg.

Az OneCoin Ltd és termékei legálisak, törvényesek, az erről szóló német joghatósági engedélyek megtekinthetőek

« Előző 1 2 3 4 Következő »