Regisztráció
Információ
Szabályzat
Hírlevél
Fórum
Ajándék kuponok
BLOG
CN Pont gyűjtés
BINGO

Megnyilt  DealShakert  piac érdemes körülnézni

Szerver idő:11:45:03

Információ - Utolsó módosítás: 2017-07-02 10:04:00

Tartalomjegyzék:

A licitbox.hu egy online (valós idejű) aukciós portál. Az oldal lényege, hogy a termékeket a bolti áraknál lényegesen olcsóbban lehet megvásárolni. Az alacsony vételi árat garantáljuk, mert bevételünk nem a termékek eladásából, hanem a Picur Ajándék Kft. által kibocsátott virtuális kreditpontok értékesítéséből és az oldal fizetős szolgáltatásaiból származik. A szolgáltatások igénybevételéhez, licitáláshoz regisztrációra és virtuálisan felhasználható kreditpontra van szükség.

A weblap a működés biztonságossága érdekében azonosítók segítségével ismeri fel az űrlapokat, amelyek 20 perc után lejárnak. Az időkorlát letelte után az űrlap nem használható.

A felhasználók érdekében a bejelentkezett, ám tétlen látogatókat 20 perc után kiléptetjük.

A rendszer használatához a javascript támogatás engedélyezése ajánlott, de nem kötelező.

Az alábbiakban az oldal fő funkcióit, működését, illetve felhasználói felületeit ismertetjük részletesen.

A portálon egyidejűleg több típusú árverésen lehet licitálni a termékekre.

A hagyományos árverés keretein belül három különböző aukciótípus került bevezetésre, amelyekben egy, tíz, száz illetve ezer forinttal emelkedik a termék végára. Ezt az adott aukciónál mindig feltüntetjük!

Ezt az aukciótípust nagyon egyszerűen a "Normál aukció" ikonnal lehet azonosítani, ami az aukció bal felső sarkában jelenik meg. Ezen aukciókon belül is lehet 1.-10.- 100.- vagy 1000.- forintos növekedésű az árverés. Ez a legegyszerűbb működésű aukció. A várható végár mindig az aktuális növekedési árral nő, a végén a megnyert termék végárát kell megfizetnie a felhasználónak.

Ezt az aukciótípust szintén a bal felső sarokban feltüntetett ikonnal lehet beazonosítani: "Vissza aukció". Ezen aukciókon belül is lehet 1.-10.- 100.- vagy 1000.- forintos növekedésű az árverés. Az ilyen aukciónál az a felhasználó, aki megnyeri az árverést, visszakapja a feltett pontjait, amennyiben a megnyert termék végárát befizeti a Picur Ajándék Kft. számlájára. (Részletes tájékoztató a megnyert termék e-mail értesítőjében olvasható.)

Ezt az aukciótípust úgyszintén a bal felső sarokban látható "Fix ár aukció" ikonnal lehet megkülönböztetni. Ezen aukciókon belül is lehet 1.-10.- 100.- vagy 1000.- forintos növekedésű az árverés. Az ilyen aukciónál annak a felhasználónak, aki megnyeri az árverést, nem a termék végárát kell kifizetnie, hanem a feltüntetett Fix összeget, ami minden ilyen típusú aukció alatt látható.

Összefoglaló:

1. A terméket feltöltő felhasználó köteles a terméklapon, az általa feltöltött termék, vagy szolgáltatás pontos, a valósággal megegyező paramétereit és tulajdonságait megadni, valamint az áru szállitási költségét, és átvételi lehetőségeit.
2. Az eladó a termék feltöltésével és az aukció elinditásával kötelezettséget vállal arra, hogy sikeres aukció zárás esetén, a megnyert terméket az általa megjelölt állapotban és kondiciókkal adja át az aukció nyertesének, a Polgári Törvénykönyv 211.§-a szerint.
3. Tilos bármely olyan termék meghirdetése és adásvétele, vagy olyan tartalom megjelenitése, amely bármilyen módon a hatályos jogszabályokba ütközik.
4. A Picur Ajándék Kft. az általa működtetett Licitbox Bolhapiacon a termékeket kinálók és azokra licitálók között kizárólag információ-közvetitői szerepet tölt be. Az eladott termékek logisztikai átadása és a pénzügyi teljesités a Picur Ajándék Kft-től függetlenül, a felhasználók megállapodásának megfelelően zajlik. Ennek okán a meghirdetett termékek minősége, biztonsága és legalitása felett a Picur Ajándék Kft-nek nincs ellenőrzési lehetősége, és ezekért felelősséget nem áll módjában vállalni. Nem vállal továbbá felelősséget a működtetett oldalon szereplő termékek valódiságáért, vagy azért, hogy a vevők ténylegesen meg tudják-e venni, vagy a kinálók ténylegesen el tudják-e adni a termékeket. Nem tudja biztositani, hogy a vásárlók és a kinálók a tranzakciót végérvényesen be is tudják fejezni. Mivel nem avatkozik bele a vevők és az eladók között történő tranzakciókba, bármilyen vita kialakulásakor Önök (az eladók és a vevők) mentesitik a Picur Ajándék Kft-t mindennemű igénytől, követeléstől és kártéritéstől.
5. A Polgári Törvénykönyv 211. §-a értelmében, aki a Licitbox Bolhapiacon szerződés kötésére ajánlatot tesz, az ajánlatához kötve marad. Az ajánlati kötöttség időtartama az aukció időtartamával egyezik meg. A licitálás szerződéskötési nyilatkozatnak minősül, az aukció lezárásával létrejön a szerződés, amit mindkét fél köteles teljesiteni.

Hosszas fejlesztések után elindítottuk bolhapiactér szolgáltatásunkat. A piacteret azon felhasználóink számára ajánljuk, akik a szokványos árveréseken szeretnék értékesíteni termékeiket. Mindegy, hogy eladna vagy akár vásárolni szeretne, a piactér minden regisztrált felhasználónk előtt, a nap 24 órájában nyitva tart

Felsorolnánk pár pozitívumot, amitől a licitbox piactér eltér a szokványos licit oldalaktól:

- Nincs feltöltési díj.

- Nem számítunk fel a sikeres aukciók után jutalékot

- Az aukciók leírásában lehet direkt elérhetőséget (e-mail cím, telefonszám, stb.) irni.
- Lehet elérhetőséget megadni az aukción meghirdetett termékkel / szolgáltatással kapcsolatban feltett kérdésekben,

illetve az ezekre a kérdésekre adott válaszokban is.
- Az aukció leírásában eladó a saját weboldalára mutató linket is elhelyezhet.
- A termékhez akár bemutató videót is linkelhet.

- Elismerjük a leendő eladóink munkáját amit a többi árverési piacon eddig végzett, amennyiben ugyanazzal a felhasználói névvel kezd el nálunk is értékesiteni, Kérésére az ott elért értékeléseit feltüntejük a felhasználói neve mellett, teljes értékűként.
- Gyakorlatilag az eladók mindent megtehetnek forgalmuk növelésére, amit a hatályos törvények megengednek.

Ha szeretné termékeit értékesíteni, nincs más dolga, mint regisztrálni a licitbox.hu-n, megvásárolni egy bolhapiaci belépöt, feltölteni az eladni kívánt termékeit és betartani a bolhapiac igen egyszerü szabályait.

- 2010. 09. 12. A bolhapiacon áruló eladók részéröl igény merült fel arra, hogy ők is szeretnék termékeikegy részét a hagyományos árverés keretein belül értékesiteni kredit pontokért. Erre most az alábbi feltételek szerint biztositunk lehetőséget:  
 
1. A hagyományos árverés keretein belül két különböző aukciótípuson lehet meghirdetni a terméket. Az aukció  inditásának időpontját az eladó határozhatja meg. Az aukció inditásának dija 10 kreditpont.

- "Normál aukció" ikonnal lehet azonosítani, ami az aukció bal felső sarkában jelenik meg. Ezen aukciókon belül is lehet 1 vagy 10 kredit pontos növekedésű árverést inditani. Ez a legegyszerűbb működésű aukció. A várható végár mindig az aktuális növekedési kerdit ponttal nő, a végén a megnyert termék végárát kell megfizetnie a felhasználónak kredit pontokkal.

-  "Fix ár aukció" ikonnal lehet azonosítani, ami az aukció bal felső sarkában jelenik meg. Ezen aukciókon belül is lehet 1 vagy 10 kredit pontos növekedésű árverést inditani. Az ilyen aukciónál annak a felhasználónak, aki megnyeri az árverést, nem a termék végárát kell kifizetnie, hanem a feltüntetett Fix kredit pontban meghatározott árat, ami minden ilyen típusú aukció alatt látható.

Az igy meghirdetett termékekre ugyanazok a szabályok érvényesek mint a bolhapiacon értékesitett termékekre. A nyertes vevötöl a Picur Ajándék Kft levonja a vételár kredit pontjait és azt megnövelve a licit kredit pontokkal átutalja az eladónak és elküldi a nyertes adatait.

Azeladó ezután biztositja a nyertes vevÅ‘nek a terméket, a terméklapon feltüntetett módon.
A felhasználónak az árverésre felkinált termék bolhapici linkjét és az általa meghatározott árverés módját és idejét az alábbi cimre kell beküldenie.

Az eladó ezután biztositja a nyertes vevőnek a terméket, a terméklapon feltüntetett módon.A felhasználónak az árverésre felkinált termék bolhapici linkjét és az általa meghatározott árverés módját és idejét az alábbi cimre kell beküldenie:

licitpont@gmail.com

6. A felhasználók értékelés formájában véleményt irhatnak az aukciok s menetéről.

Az értékelések tájékoztatják a felhasználókat abban, hogy egy adott aukciós partner mennyire megbízható, hogyan bonyolítja le üzleteit.
Felhasználóink háromféle értékelést adhatnak: pozitiv, negativ és semleges.

Értékelni az aukció végétől számított 30 napig van lehetőséged, ezt követően partneredet már nem tudod értékelni!

A Picur Ajándék Kft az értékelésekért nem vállal felelősséget, mert az a felhasználók véleményét tükrözik, ezért azokat nem vizsgálja s nem is törli őket.

A felhasználók a bolhapiacon inditott aukciók sikerének érdekében extra szolgáltatásokat is igénybe vehetnek, ezek a szolgáltatások dijkötelesek, melyeket csak előre megvásárolt kreditpontokkal lehet kieggyenliteni.

7. Ajándékboltunkban a vásárlás gyors és egyszerű. Minden regisztrált felhasználónk az általa kiválasztott terméket egy kattintással megveheti.

A vásárláshoz kattintson a kosár ikonra. A rendszer ekkor megjeleníti Önnek a vásárlás részleteit, a termék árát, illetve a postaköltséget ellenőrzés céljából. Ha minden adat megfelelő és meg kívánja vásárolni a terméket, kattintson a „Megvásárol” gombra. A termék információ és képek megjelenítéséhez kattintson az információ gombra.

Ezután a megvásárolt termékről elektronikus levelet kap a regisztráláskor megadott e-mail címre, amelyben információk vannak a további teendőkről (teljesítés határideje, a termék adatai stb.)

A termék kiszállítása az áru ellenértékének az e-mail értesítésben küldött bankszámlára történő beérkezését követő 14 napon belül teljesül. Lehetőség van személyes átvételre, előzetes egyeztetést követően. A megadott időn belül a Picur Ajándék Kft. a felhasználó által megadott címre a terméket kiszállítja. A megvásárolt termékeknél az alábbi költségek kerülnek felszámításra, ha ettől eltér akkor minden esetben a terméklapon feltüntetett szállítási költséget alkalmazzuk.

250 g-ig 600 Ft, 500 g-ig 850 Ft, 750 g-ig 1200 Ft, 2000 g-ig 1400 FT, 20 Kg-ig 1600 Ft

A sikeres vásárlás után a megvásárolt terméket megtalálja a Termék műveletek/Vásárlás/Vásárlásaim/Ajándékbolt menüpontban.

Ezután a felhasználó a megvásárolt termékről elektronikus levelet kap a regisztráláskor megadott e-mail címre, amelyben információk vannak a további teendőkről (teljesítés határideje, a termék adatai stb.). A termék kiszállítása az áru ellenértékének az e-mail értesítésben küldött bankszámlára történő beérkezését követő 14 napon belül teljesül.Lehetőség van személyes átvételre, előzetes egyeztetést követően. A megadott időn belül a Picur Ajándék Kft a felhasználó által megadott címre a terméket kiszállítja.

A megvásárolt termékeknél az alábbi költségek kerülnek felszámításra, ha ettől eltér akkor minden esetben a terméklapon feltüntetett szállítási költséget alkalmazzuk.

250 g-ig 600 Ft, 500 g-ig 850 Ft, 750 g-ig 1200 Ft, 2000 g-ig 1400 FT, 20 Kg-ig 1600 Ft

7.2 A nap nyertesét naponta egyszer véletlenszerűen, gépi sorsolással állapítjuk az meg összes licitbox.hu-n regisztrált felhasználó között. Ha a nyertes felhasználó az adott napon 23:59:59-ig bejelentkezik a honlapra, akkor az aktuális kredit pont összegét jóváírjuk virtuális egyenlegén. Ha viszont nem lép be az oldalra, az aktuális nyeremény összege a jackpotba kerül és a következő napon kerül kisorsolásra. A nap nyertese bejelentkezéskor értesítést kap nyereményéről.

7.3 Aki rendelkezik érvényes kuponnal, az Ajándékbolt menüpontjában használhatja azt. Az itt feltüntetett termékeket a kupon által meghatározott arányú kedvezménnyel lehet megvásárolni. Egy érvényes kupont egy felhasználó többször is felhasználhat.

Az érvényesítés menete: a kiválasztott termékhez a kedvezmény menüpontban kell beírni a kódot, ami automatikusan jóváíródik, ezután a kiválasztott terméket a csökkentett áron lehet megvásárolni.

A honlap böngészése közben a regisztrált, illetve nem regisztrált felhasználóinknak egyaránt lehetősége van rádiót hallgatni. A Rádió funkció használata igen egyszerű: a hallgatni kívánt adó ikonjára kattintva egy új lapon nyithatjuk meg az állomást, anélkül, hogy a licitbox.hu-ról elnavigálnánk.

8. A Picur Ajándék Kft által szervezett folyamatos pontgyüjtési aukcióval egyszerűen juthatsz Te is internetes jövedelemhez!

Az összegyűjtött pontokat azonnal szabadon felhasználhatod az oldalon, vagy eladhatod őket a Bolhapiacon, vagy a szeptembertől induló Hetivásáron, melyek két naposak lesznek. A Hetivásár termékek katalógusából lehet majd vásárolni értük.

A katalógus folyamatosan kerül feltöltésre a készletünkből, valamint figyelembe vesszük a különböző kivánságokat is, és beszerzünk olyan termékeket is ez alkalomra amiket Ti javasoltok.

Az első Hetivásár ideje: 2010. szeptember 17-18

Lesz nonstop nyitvatartó katalógus bolt is, ahol zömmel használt termékeket / pld. DVD, Könyv / s aukciós árban levő új termékek is.

Mind a két lehetőség a Pont katalógus boltban található meg.

Jelenleg hét lehetőséged van az ingyenes pontszerzésre.

8.1 Licitpont gyüjtés menüpont alatt.

Egyszerű és ingyenes! Nem kell mást tenned, csak elolvasni az aukcióban résztvevő partnerek hirdetéseit. A hirdetések száma függ a felhasználóink aktivitásától. Minél többen olvassák el, annál több partnernek lesz késztetése, hogy nálunk is megjelentesse  hirdetéseit.
Ha megteszed, egy-egy pontot írunk Neked jóvá a kredit számládon hirdetésenként. Naponta 5-10 hirdetés fog megjelenni.

A hirdetés megtekintésének módja a következő: 
A felhasználónak a hirdetés kiválasztása után meg kell várnia a hirdetés kötelező megtekintési idejének leteltét. Ezután amennyiben engedélyezve van a felhasználónak a javascript támogatás az oldal letölti az ellenőrző kódot - ellenkező esetben az idő elteltével rákell nyomni a megtekintve gombra -, mely sikeres kitöltése esetén a felhasználó megkapja a kreditpontot. Az ellenőrző kód kitöltésére 60 másodperc áll rendelkezésre.
Egy felhasználó párhuzamosan nem kaphat több hirdetésért pontot. Amennyiben egy hirdetéshez megkapta a visszaszámlálásra a jogot, a visszaszámlálási idő végéig más hirdetésnél nem kaphat jogot a kreditpontgyűjtésre.

8.2 Napi nyerteseink I-II-III menüpont alatt

Naponta három napi nyertest sorsolunk ki, nyereményük virtuális kredit pont.
A kredit pontok száma az utolsó nyereménytől függ, naponta 10 kredit ponttal növekszik, majd  nyeremény idején nullázódik.

A nyereményt "Napi nyertes I" sorsolása esetén az adminisztrátor osztja ki, "Napi nyertes II" esetén viszont automatikusan történik.

A napi nyertes III. Naponta +2 két termék teljesen ingyen!

További információk a Napi nyertes menüpont alatt találhatók.

8.3 Szavazó rendszer menüpont alatt

Heti rendszerességgel különbőző témákban lehet szavazni, s a szavazásban résztvevők között kisorsolunk 50 kredit pontot, valamint garantált pontokat kap minden 5.6.7.8. szavazó, mely fel lesz tüntetve a feltételeknél.

8.4 Kvíz kérdések menüpont alatt

Nyerd meg a Szponzorok által felajánlott termékeket.

A sorsoláson csak azok vesznek részt, akik mind a három kérdésre jól válaszoltak. Ezen kivül minden jó válaszra, mindenki kap 20-20 pontot.

8.5 Képgaléria

Az árverésen megnyert termék átvétele után a felhasználó megoszthatja a többi felhasználóval a sikerélményét, kitesszük a képgalériába azt a fényképet, melyen a megnyert termékkel együtt látható, amiért a portál extra pontokat biztosít a megnyert termék értékétől függően.

8.7 Alkalmi pontgyüjtési lehetőségek.

Napi 20 banner hirdetést lehet elolvasni, s a hirdetők által felkinált lehetőségek alapján napi 1-100 pontont jelent hirdetésenként.
Az alap bannerenként egy pont, a plussz pontok megszerzésének feltételei minden bannernél szerepelni fog

A baloldali menüsor alján a Licitpont gyüjtés menü pont alatt találod meg a banner hirdetéseket:
- Licitpont gyüjtés
- Napinyertesek
- Bingó
- Kviz

A felhasználó a licit során elnyert termékről elektronikus levelet kap a regisztráláskor megadott e-mail címre, amelyben információk vannak a további teendőkről (teljesítés határideje, a termék adatai stb.). A termék kiszállítása az áru ellenértékének az e-mail értesítésben küldött bankszámlára történő beérkezését követő 14 napon belül teljesül.

A megnyert termék vételárát csak banki átutalással lehet kiegyenlíteni, ahol fontos feltűntetni az e-mailben megadott adatokat.

Bingó

A bingó játékot csak a portálon regisztrált felhasználók vehetik igénybe.

A játék menete:

A program addig húz ki számokat az 1-75-ös tartományból, amíg valakinek nem lesz meg a kihúzott számok közül az összes a szelvényén.

A játékosnak az a feladata, hogy a kihúzott számokat egyeztesse a saját szelvényén található számokkal. Egyezőség esetén, egérrel jelölje azt be a saját szelvényén.

A játékot az nyeri, aki a leghamarabb kijelöli a saját szelvényén a kisorsolt számokat.

Lehetőség van saját szelvény használatára, annyi megkötéssel, hogy a felhasználó nem adhatja meg a felhasznált számok sorrendjét. Saját szelvény választására egyszemélyes játék esetén bármikor, többszemélyes esetén a játék kezdete előtti két percig van lehetőség.

Szelvény választás menete:

Kattintson a szelvényén az "Új szelvény kiválasztása" gombra. Ekkor a kihúzott számoknál a téglapok háttérszíne megváltozik jelezve, hogy kiválaszthatja a számait. Maximum 24 számot választhat ki, de az sem probléma ha kevesebbet jelöl meg, ekkor a rendszer mentésnél kipótolja véletlenül generált számokkal.
Menteni a kihúzott számok alatt található "Mentés" feliratra kattintva tud.

Játékmódok:

  • Egyszemélyes játék: Amennyiben egyedül szeretne a bingóval játszani, kattintson az "Egyszemélyes játék" feliratra. A program visszaszámol 5 másodpercről, és kezdődik a játék. Az egyszemélyes játékban nem nyerhető kreditpont. 
  • Többszemélyes játék: A meghirdetett többszemélyes játékok eléréséhez a „Játéklista” feliratra kattintva van lehetőség. 

    A játék kiválasztása után, a program csatlakozik a kiválasztott játékhoz. Ha a játék még nem indult el, az „Egyszemélyes játék” felirat helyén megjelenik egy számláló ami jelzi a kezdetig hátralévő időt.

    A többszemélyes játék addig tart, amíg valaki nem jelez hiteles bingót.

Játékmenet:

Játék közben a szelvényén be kell jelölnie a már kihúzott számait (egyszerűen kattintson a kihúzott számra a szelvényén, és a program megjelöli azt).
Amikor az összes számát bejelölte, elérhetővé válik a Bingó gomb, melyet lenyomva a rendszer értékeli, hogy tényleg nyert-e.

Ha olyan számot is kijelölt, ami még nem került kihúzásra, és jelzi, hogy Önnek bingója van, a rendszer letiltja önt 10 másodpercre. (Azaz tíz másodpercig nem jelezhet újra bingót.)

A játék közben esetlegesen felmerülő technikai problémákért nem vállalunk felelősséget.

Amennyiben a játék közben (számok sorsolásánál) technikai probléma merül fel a szerveren, azt általában két percen belül az ön-javító alkalmazásunk helyreállítja, és az két perc letelte után onnan folytatódik a sorsolás, ahol megszakadt.

Ha a játéknak a kezdéstől számított 6 perc 25 másodpercig nincs nyertese, vagyis senki nem vesz részt a játékban, akkor a játék törlésre kerül a rendszerből, a nyeremény pontok nem kerülnek kisorsolásra 

.

Ha a fizetés teljesítésére 14 napon belül nem kerül sor, a regisztráció törlésre kerül és a felhasználó nem kapja meg a megnyert terméket.

A megadott időn belül az Picur Ajándék Kft. a licitáló által megadott címre a terméket kiszállítja, amely magyarországi címre díjtalan.

Külföldi címre küldött nyereményeknél a postai díjszabásban meghatározott költségek kerülnek felszámításra.

A felhasználó által megnyert termék, rendelkezik a jogszabályban előírt minden feltétellel.

A Picur Ajándék Kft. a kiszállított termék mellé számlát és a kereskedelmi partner (beszállító) garancialevelét is biztosítja.

A nem garanciális termékekre felelősséget nem vállalunk!

A termék átvétele után a felhasználó megoszthatja a többi felhasználóval a sikerélményét azt a fényképet, melyen a megnyert termékkel együtt látható, kivéve a Licitbox kreditkártyákat (ezt e-mailben vissza kell aztán küldenie a licitbox@licitbox.hu e-mail címre), amiért a portál extra pontokat biztosít a megnyert termék értékétől függően.

0 Ft-tól 2000 Ft-ig: 20 pont,

2001 Ft-tól 5000 Ft-ig: 40 pont,

5001 Ft-tól 20000 Ft-ig: 100 pont,

20001 Ft-tól 50000 Ft-ig: 200 pont,

50001-tól 400 pont

A kép beküldése feljogosítja a licitbox.hu oldalt, hogy a nyertesek menüpontja alatt elhelyezze a felhasználó fényképét

Felhívnánk figyelmeteket, hogy a citromail, vipmail-es postafiókok szűrik leveleinket, az ebből adódó kellemetlenségek elkerülése végett kérjük, aki nem kap aktivációs, aukció vége, hírlevél e-mailt jelezze az info@licitbox.hu email címen. Az egyeztetések folyamatban vannak.

A főoldalon van lehetőség megtekinteni a legutóbbi nyertest és nyereményét, valamint erről a menüpontról lehet átnavigálni az idevágó aukcióhoz. A következő dobozban a portál hírei olvashatóak, amelyek naprakészen tájékoztatják a felhasználókat az oldallal kapcsolatos aktuális információkról. Majd azoknak a látogatóknak a fotóit lehet megtekinteni, akik már licitáltak, vásároltak vagy éppen nyertek az oldalon és ezt a többi felhasználóval is szívesen megosztották. Ennek, illetve a főoldalon található többi funkciónak a részletes leírását lásd később.

Az oldallal kapcsolatos hírek, amelyeket a felhasználók kommentálhatnak.

Itt található minden, az oldal működésével kapcsolatos információ. Ezek alapján a felhasználó könnyebben eligazodhat az oldalon és problémamentesen használhatja.

Az oldal szabályzata, melyet minden látogatónak be kell tartania. Ez közös érdekünk, hiszen az oldal felhasználóbarát működését többek közt ez is biztosítja.

Kreditvásárlási lehetőségek és fizetési módok. Kreditpont vásárlására a következő lehetőségek adottak a felhasználók számára:

Ehhez a vásárlási módhoz dombornyomott kártyával kell rendelkeznie a felhasználónak.

Menete:

- kiválasztjuk a csomag számát, rákattintunk, a felugró ablak segítségével elfogadjuk, hogy vásárolni szeretnénk ("Folytatás" gomb)

- átkerülünk az OTP bank oldalára, ahol kitöltjük a megjelenő űrlapot a szükséges adatokkal (lényeges, hogy így nem a licitbox.hu-nak, hanem a banknak adja meg a felhasználó a kártya adatait, a portál nem fér hozzá ezekhez az információkhoz!)

- ezután megtörténik a pénz levonása a kártyáról, az oldalon pedig jóvá íródik a megfelelő mennyiségű kreditpont a virtuális egyenlegen

A fizetés az OTP Bank internetes fizetőfelületén történik, ezzel a fizetési móddal és a szolgáltatóval (OTP) kapcsolatban további információ itt található: www.otp.hu

Elfogadott kártyák: Visa, Master Card, American Express

Menete:

- kiválasztjuk a megfelelő csomagot, a "Folytatás" gombra klikkelünk

- banki átutaláson keresztül fizetünk, ügyelve a közlemény helyes kitöltésére!

- teljesülés: 2-3 munkanap

Minden magyar banki átutalást kedvezményező intézmény elfogadott.

A rendszerünk által kiküldött hírlevelek, illetve hírlevélre jelentkezés, ezt nem regisztrált felhasználóink is megtehetik.

Oldalunk fóruma.
Csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá a fórum témáihoz.
Felhasználóinknak lehetősége van altémák felvitelére a főkategóriákon belül.
Szabályzat: http://www.licitbox.hu/Forum/Szabalyzat

A portál szolgáltatásainak jelentős része regisztrációhoz van kötve.

A regisztráció a következő címen érhető el: http://www.licitbox.hu/Profil/Regisztracio

A következő adatok megadása kötelező:

- Belépési név/ Felhasználónév.
Minimum hossz: 4karakter; Maximális hossz: 20 karakter
Csak az angol ABC betűi használhatók.

- Jelszó:
Minimum hossz: 6 karakter; Maximális hossz: 60 karakter
Jelszó ismét:
A jelszót ismételten meg kell adni, az elírás felismerése érdekében.

- E-mail cím:
Létező e-mail címet kell megadni, a regisztráció aktiválásához szükség lesz a levélből történő aktiválásra.

- Családnév:

- Keresztnév:

- Születési dátum:

- Telefonszám:

- Ország:

- Megye:

- Irányítószám:

- Település:

- Utca:

- Házszám:

- Ellenőrző kód:

- Hírlevél jelentkezés:

- Adatkezelési útmutató, és szabályzat elfogadása.

Amennyiben elfelejtette jelszavát, megváltoztatjuk Önnek.

Annak érdekében, hogy illetéktelenek ne férjenek hozzá az Ön jelszavához és személyes adataihoz egy többlépcsős módja van az új jelszó kiadásának.

Ennek menete a következő:

- kattintson az "Elfelejtett jelszó" menüpontra

- az űrlapon töltse ki a szükséges adatokat: e-mail cím, telefonszám, ellenőrző kód

- a rendszer elküldi Önnek a megadott e-mail címre az új jelszót, illetve egy linket, amelyen aktiválni tudja azt (kizárólag a levélben szereplő hivatkozáson lehetséges az új jelszó aktiválása!)

- a belépés után ajánlott megváltoztatni a jelszót

Minden kedves felhasználónknak javasoljuk, hogy bizonyos időközönként változtassa meg jelszavát, illetve használjon kis- és nagybetűt, számokat stb. annak érdekében, hogy megelőzzük a jogosulatlan tevékenységeket az oldalon. Ha egy adott felhasználó nevében valaki más használja az oldalt, az okozott kárért a portál felelősséget vállalni nem tud.

Előfordulhat, hogy aktivációs levele nem érkezett meg. Újra küldéséhez adja meg e-mail címét és postázzuk Önnek.