Regisztráció
Információ
Szabályzat
Hírlevél
Fórum
Ajándék kuponok
BLOG
Kreditpont gyűjtés
BINGO

Megnyilt  DealShakert  piac érdemes körülnézni

Szerver idő:17:42:14
Termékinformáció!

A fény urai

Deepak Chopra, korunk egyik legkreatívabb elméje eredeti és mélyreható gondolatokat tár az olvasóközönség elé. Regényeit itthon és a nagyvilágban egyaránt milliók olvassák, hiszen könnyen érthetővé teszi a személyes és társadalmi átalakulás problémája.
Michael, a regény főhőse sokat ígérő sebészként érkezett a Közel-Keletre 1996-ban, az Egyesült Államokban szerzett diplomájával; amikor megérkezett, nem volt szükség tehetséges sebészekre. A sebészet luxusnak számított - a kuporgó embereknek élelemre, vízre és antibiotikumra volt szükségük, nem pedig szívátültetésre. Megtett értük mindent, amit csak lehetett... Csakhogy a legsúlyosabb sérülteknek jutott az a kiváltság, hogy a műtőbe kerülhettek. Michael harminchárom éves volt, időnként azonban kétszer ennyinek érezte magát.
Michael egyike annak a harminchat világot irányító kiválasztottnak, akik felveszik a harcot a pusztítók ellen, és a Próféta segítségével megmutatják a helyes utat.
Ebben a magával ragadó és izgalmas történetben a jó és a rossz vív élethalál harcot. Deepak Chopra lendületes és briliáns regénye egy olyan világba repít bennünket, ahol a lelkek mindig újjászületnek, ahol a hétköznapi emberek számára is egyértelmű a "rendkívüli".

Oldalak száma: 448