Regisztráció
Információ
Szabályzat
Hírlevél
Fórum
Ajándék kuponok
BLOG
Kreditpont gyűjtés
BINGO

Megnyilt  DealShakert  piac érdemes körülnézni

Szerver idő:02:10:52

Licitbox.hu - Aukció

LEGYEN NEKED IS TELKED A HOLDON

Várható végár:
0 kredit
Várható nyertes:
Még nem licitáltak!
Aukció kezdete:
2019-03-28 12:00:00
Várható befejezés:
2019-03-28 12:00:20
177:49:28
Licitálás
Egy licitálással az ár 1 kredittel nő
Termékinformáció
Fix ár:
40000 kredit
Automata Licit
Tól
Ig
Kredit

Információ a termékről

A termék előző eladási ára
A termékre most először lehet licitálni.
Beállított Licitautomata
Tól Ig Licit Szabad
Ön nem állított be licitautomatát
Licitálások
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
Hirdetés

Belső szabadság - Elég jó szülő - elég jó gyerek

Termék leírása:

EZ EGY EREDETI AJÁNDÉK!

Tartalma:

1. Hold-Alkotmány /Szabályok amelyeknek minden telektulajdonosnak alá kell vetnie magát/

2. Telek-Okirat / átadott telek fizikai leirása

3. Telek-térkép / az Ön tulajdonát képező telek elhelyezkedésének bemutatása/

4. Egy rövid történet melynek cime " Mi is került az ön tulajdonába? "

5. A " Tulajdonosi Nyilatkozat " másolata. Ez az a dokumentum, amelyet 1980-ban a tulajdonos sz Amerikai Eggyesült Államokba, a volt Szovjetúnióba és az ENSZ Közgyüléséhez.

6. Utazás a Naprendszerben 2. CD-rom

A doboz mérte:

40 cm x 30 x cm

A 3 db okirat külön-külön üvegezett képkeretben, mérete:

38 cm x 29 cm x 1 cm

Az ENSZ 1967-es űrmegállapodásának értelmében egyetlen kormány sem lehet Földön kívüli telek tulajdonosa. A dokumentum azonban nem említi a magánszemélyeket és vállalkozásokat. Ezt használta ki 1980-ban az amerikai Dennis Hope, aki az USA kormányirodájában benyújtotta igényét a Hold és a Naprendszer nyolc bolygójának és azok holdjainak területére. Kérését elfogadták, az üzlet bejött: eddig világszerte háromszázezer holdbirtokos – köztük két volt amerikai elnök – várja, hogy egyszer rátehesse a lábát saját telkére.

Mintegy kétszázötven híresség, közöttük az USA két egykori elnöke is azzal büszkélkedhet, hogy földön kívüli teleknek a tulajdonosa. Az eredeti Star Trek filmsorozat színészei közül már tizenöt, míg a NASA munkatársai közül harminc kapott kedvet ahhoz, hogy bolygónkon kívül vásároljon földterületet magának. Hárommillió parcellát térképeztek fel eddig a Holdon, de a vevők száma még nem érte el a háromszázezret. Aki szeretné ilyen furcsa ajándékkal meglepni szeretteit, ismerőseit kései karácsonyi ajándékként, most Magyarországon is megteheti az interneten keresztül – potom 49 ezer 900 forintért.

 

Húsz évvel ezelőtt a szemfüles Dennis Hope felkereste a San Francisco-i földhivatalt, és bejelentette igényét a Hold teljes felszínére, valamint a Naprendszer nyolc bolygójának és azok holdjainak egész területére (a Föld és a Nap így kimaradt). Nyilván őrültnek tartották egészen addig, amíg a hatóság el nem ismerte igényének jogosságát, az amerikai kormány pedig – állítólag – Hope tulajdonjogát. Ekkor alapították meg a Hold-nagykövetséget, amely azóta a Naprendszer planétáinak árusításával foglalkozik, 1996-tól már az interneten is.  


Több mint háromszázezer büszke földön kívüli telektulajdonos van már, ebből a Holdon közel kétszázhetvenezer, míg a többiek már a Marsot kezdték felvásárolni. A boldog Hold-tulajdonosok három oklevelet kapnak telkükkel: a "Hold Okirat" a hivatalos tulajdonosi dokumentum, a Holdtérkép megmutatja, pontosan hol helyezkedik el a telek a Hold megvilágított oldalán. A Hold-alkotmány pedig tartalmazza a Hold-törvényeket, a tulajdonos jogait és a Nagyfőnöknek, a Hold teljhatalmú urának, Hope-nak a törvényeit. Minden okmányt pergamenszer? papírra nyomtatnak, mely alkalmas a bekeretezésre. A vevőkapcsolatok gondozását az USA haditengerészete segíti. Tőlük lehet megtudni, hogy van-e kráter a telek közelében, dobáltak-e rá arra járó űrhajósok coca-colás dobozokat. A haditengerészet a Clementine holdszonda segítségével megmutatja a telek radarral készített térképét: a hosszúsági és szélességi koordinátákat. Aki most gondolja meg magát, még nem késett le semmiről, hiszen a teljes térkép hárommillió parcellát jelez.