Regisztráció
Információ
Szabályzat
Hírlevél
Fórum
Ajándék kuponok
BLOG
Kreditpont gyűjtés
BINGO

Megnyilt  DealShakert  piac érdemes körülnézni

Szerver idő:05:32:33
Licitbox.hu

Lucifer titkos története

Termékleírás:

A könyv nem egyéb, mint a világ kapujának a kulcsa. Ha nincs más dolgod, olvass el mindent amit csak lehet .

A Leonardo által használt luciferi szimbólumok titkainak feltárása – az igazi Da Vinci-kód

Lynn Picknett ebben a feltáró erejű, egy régi vallásról írt új könyvében kifejti, hogy a Lucifer név szó szerint azt jelenti: „a fényhozó”, és hogy az ősi luciferi kultuszok hívei szilárdan hittek az emberiség megvilágosodásában és az emberi tudás elmélyítésében.

Lucifer egykor a Hajnalcsillagot, vagyis a Vénusz bolygót és annak istennőjét személyesítette meg. A „férfi” Lucifer tehát eredetileg nőnemű volt – a szeretet, fény és az emberi melegség isteni ábrázolása. Valójában számos régi istennőt ismertek Lucifera néven – amely titulus Mária Magdolnára is kiterjedt az istennőkultusz papnőjeként és Krisztus örököseként betöltött valódi szerepében.
A korai keresztény egyház azonban kisajátította a Lucifer nevet, és annak az arkangyalnak tulajdonította, aki kiűzetett a mennyországból; a későbbiekben pedig a szó a sötétség, a gonosz, az ördög szinonimájává vált. Mindazonáltal a történelem során számos nagy gondolkodó titokban továbbra is az ősi luciferi utat követte. Mindannyiuk közül a leghíresebb nem más, mint Leonardo da Vinci, aki rejtjeles formában beépítette munkáiba eretnek hitének szimbólumait – méghozzá oly módon, hogy csak azok láthassák, akiknek birtokában van a kulcs a megfejtésükhöz.