Regisztráció
Információ
Szabályzat
Hírlevél
Fórum
Ajándék kuponok
BLOG
Kreditpont gyűjtés
BINGO

Megnyilt  DealShakert  piac érdemes körülnézni

Szerver idő:17:20:49
Licitbox.hu

Kalaschnikow Red Army Vodka (FDD+6 Pohár) [1L+0,2L|40%]

Vörös Hadsereg Vodka - a két export hit Oroszországban, az AK-47 Kalasnyikov vodka, és egy csomagban!

A vodka és a Kalasnyikov az egyik legnagyobb export sikereit Oroszországban. A Vörös Hadsereg vodka olyan vodka kerül a piacra, melynek design verni találékonyság és eredetiség alig. Az egyik ENSZ-vonzó és szokatlan üveg a világ Vörös Hadsereg Vodka ötvözi egy egyedülálló csomagban.

Egy liter tiszta, nagy-nagy Vodka (40%) található, egyedi üveg, ami mintájára a legendás Kalasnyikov. A Kalasnyikov Vodka jön egy olajzöld lőszer doboz készült valódi fa egy üveg, 0,2 liter likőr töltött dummy kézigránátot és hat lövés pohár, amely magában hordozza a "Vörös Hadsereg" print. Ezzel a fegyvert, de senkinek nem kell félni. Az egyetlen dolog, amit nem kell aggódnia a Kalasnyikov Vodka egy robbanás az ízét.

Első osztályú alapanyagokból a kivételes AK-47 Vodka

Hogy készítsen a vodkák csak kiváló minőségű alapanyagokból, mint a magas minőségű orosz őszi búza, amely a szűrt után többször a négyszeres desztillálás és veszik az ivóvíz erőt, kristálytiszta forrásvíz használni. Az eredmény az egyik legérdekesebb vodka a világon, szerelmesek és a szakértők örömére időben. Nem csak a külső a vodka lenyűgözte ez a vodka is meggyőző a tiszta, természetes ízét a véleménynyilvánítás és a karakter. A tiszta ízek Kalasnyikov Vodka ensnared orra előtt intenzív íz a szájban könnyű vanília és méz kört meg a finom ízét vodka.

Kalasnyikov - a legnépszerűbb fegyver a világon

A design az üveg lesz is a feltaláló, a híres gépkarabély, Mihail Kalasnyikov Timofejewitsch tiszteletére. Született 1919-ben, ő fejlesztette ki, miután a foglalkoztatás, mint a altábornagy az orosz hadsereg 1947-ben, az AK-47-es, a teljesen automata puska, ami lemegy az ő eredetű mintegy 100 millió, a legtöbb termelt fegyver a világon a történetben.

Vörös Hadsereg Vodka történelmet

A gyártás ennek a robbanásveszélyes vodkák megpróbálták követni lehető legszorosabban történelmi eredeti recept vodka, amely alakult az 1920-as években az elit csapatok a Vörös Hadsereg. A legenda szerint Sztálin személyesen kell kialakítani, hogy egy orosz vodka kell kidolgozni a legmagasabb színvonalú. Abban az időben, normális volt vodka köszönhetően a gyártási folyamat gyakran súlyos mellékhatásokat okoz a fiatal katona. Ezt kell ellensúlyozni a prémium tiszta vodka. Ma, a hidegháború vége, a Szovjetunió omló, a Vörös Hadsereg - Vörös Hadsereg - már nem létezik. Évtizedekkel azután, hogy az első megjelenése már újra felfedezte ezt a rég elfeledett AK-47 Vodka.

A születése a Vörös Hadsereg

A név Vörös Hadsereg, akinek teljes neve "a munkások és parasztok Vörös Hadsereg" volt a fegyveres erők, a Szovjetunió hozzájárult 1918-1946. Épült nagy részben Leon Trockij a forradalmi időszakban, és hozzájárult az 1946 hivatalos neve a "Vörös Hadsereg". Nem hivatalosan, ez volt a lakosság, továbbá felszerelt ismert ő eredeti neve. A fegyver választás volt az AK-47. A Kalasnyikov egy nagyon erős fegyver, amely ellenáll minden időjárási körülmények között, és ekkor is egy nagy átütő ereje. Ennek jegyében a klasszikus él a Kalasnyikov Vodka tovább. Vele, a mítosz az AK-47-es és a Vörös Hadsereg gazdagodik a további innovációt.

Ez a díjnyertes Vodka nemcsak tökéletes szerelmeseinek kiváló minőségű vodka, hanem mindenki számára, aki lenyűgöző katonai és AK-47-es nem tud menekülni. Gazdagon csomagolva megtévesztően valóságos hadsereg stílus, ízlés egyedülálló vodka nem csak tiszta, hanem ideális kísérőjeként italokat.

Gyártó: Kalaschnikow

https://idrinks.hu/kalaschnikow_vodka