Regisztráció
Információ
Szabályzat
Hírlevél
Fórum
Ajándék kuponok
BLOG
Kreditpont gyűjtés
BINGO

Megnyilt  DealShakert  piac érdemes körülnézni

Szerver idő:07:56:29
Licitbox.hu

A Fázis, A valóság illúziójának megsemmisítése - A tudatos álmodás és a testen kívüli élmények nagykönyve

Tudatos álmodás és Testen kívüli élmény! 
Ez a kötet tehát a tudatos álmok és a testen kívüli élmények nagykönyve!
*
„Kezdetben az emberek nem rendelkeztek tudattal. Kialakulása után viszont az fokozatosan egyre nagyobb részét kezdte kitölteni éber állapotunknak. Manapság kezd azon is túlnőni, megkezdve terjeszkedését más állapotokba is”. 

Tudatossági szintünk a REM-alvás során megnő, létrehozva az emberi lét legelképesztőbb jelenségét – a testen kívüli élmény (vagy tudatos álom) megtapasztalását. 

Valószínűsíthető, hogy a jövő férfiai és női egyidejűleg két világban fognak tudatosan létezni: a valós életben és testen kívüli élmények/tudatos álmok világában. Ez azonban jelenleg csak speciális technikák alkalmazásával érhető el.

A jelenségre tett utalások megtalálhatók a Bibliában és egyéb ősi iratokban is. Olyan, más jelenségek alapjául szolgál, mint a halálközeli élmények, földönkívüliek általi elrablás, alvásparalízis stb. Megtapasztalása olyan rendkívüli, hogy számos okkult mozgalom a legmagasabb szintű képességként tartja számon. Kutatási statisztikák azt mutatják, hogy minden második ember legalább egyszer intenzíven megtapasztalja az élete során. Mindeközben maga a jelenség léte az 1970-es évek óta tudományos tényként elfogadott.

A jelenség számos modern szokásrendszerben jelen van, bár megnevezésére változó kifejezéseket használnak: „asztrál kivetítés”, „testen kívüli élmény”, „tudatos álom”. A továbbiakban a gyakorlatias „fázis” vagy „fázis állapot” kifejezést fogjuk használni a rá történő utaláskor.

Ami a jelenség érzékszervi megtapasztalását illeti, ez nem egy puszta vizualizációs gyakorlat. Ébrenléti valóságunk csupán egy fakó ábránd a fázishoz viszonyítva! Ez az oka annak, hogy számos kezdőt sokkhatásként ér – vagy halálfélelmet ébreszt bennük – az ebbe a tudatállapotba való kerülés. Az érzékelés szintjén ez egy valódi párhuzamos világ.
(Michael Raduga)

*****

Minden szemináriumon alkalmam volt tucatnyi fázisélményről beszámolókat hallgatni, és a számomra érdekes kérdéseket feltenni. A fázissal kapcsolatos tudásom exponenciális dimenziókban nőtt az első egy-két év során. Ami azonban a legfontosabb, mindez az információ már igazolva volt, és már egy egészen új minőségi szinten. Mivel már emberek ezrein teszteltem mindent, minden egyes szavamat alá tudtam támasztani.

Ha megkérek valakit, hogy tegyen meg valamit, azért teszem, mert a fázissal kapcsolatos ismeretek és tapasztalatok a tömegekkel végzett személyes munkám eredménye, és mert tényleg működik. Ha azt kérem, hogy ne tegyenek meg valamit, az azt jelenti, hogy láttam, hogyan vall kudarcot több alkalommal. Az embereknek semmi más dolguk sincs, mint figyelmesen hallgatni, és pontosan követni a javaslataimat... 

Ekkor döntöttem úgy, hogy írok egy, a szemináriumokat összefoglaló brosúrát, és kiadom minden résztvevőnek. 2009-re ez a brosúra 500 oldalasra nőtt, és ekkor adták ki először, ennek a könyvnek az első kiadásaként, amelyet most a kezében tart. Ez volt az a könyv, amiről tinédzserként, a fázissal való próbálkozásaim első állomásain álmodoztam: semmi spekuláció, csak a színtiszta praxis. Az önfejlesztő gyakorlatok egész területének technikai elemekkel telezsúfolt könyve lett, mindent tartalmazott. Ami pedig a legfontosabb, már tömegeken lett kipróbálva, és bármelyik szavára mérget lehetett venni... 

Nem gondoltam, hogy a rendszeres szemináriumnak álcázott kísérleteimet ekkora érdeklődés övezi majd. Egy idő után a kutatási szemináriumokból befolyó minden bevételt a fázis tanulmányozására és népszerűsítésére tudtam fordítani...

*****

Sok meglepetést tartogat még ez a terület, és érdemes alaposabban tanulmányozni. Jelentősen átdolgoztam ezt a könyvet... Kétségtelen, hogy sok történetet hagytam ki egy szibériai őrült fickó vándorlásaiból, aki a világot járja, választ keresve egy olyan kérdésre, amire neki volt szüksége válaszra... A benne szereplő történetek azonban sok tucat sikeres vagy sikertelen egyéb projektről szólnak, valamint arról, hogyan úszta meg, hogy elővegyék súlyos bűncselekményekért, hogyan kötött ki egy pszichiátriai intézetben, követett el szándékosan teljesen erkölcstelen tetteket, aludt lépcsőházakban, játszott főszerepet egy sor katasztrófában, kötött ki egy havannai börtöncellában, és sok-sok egyébről... „Minden a fázis és annak jövője érdekében történt”. 

„De most itt a Te időd. A fentieket tekintsd egyfajta bevezetőnek. Ez a könyv a gyakorlati rész, ami az emberek ezrein világszerte elvégzett kísérletek gyümölcse. Mindezt úgy állítottam össze, hogy olvasás után azonnal fel tudják használni. Bizonyítékkal rendelkezem minden egyes leírt szóra... Nem kell vakon hinni benne. Lehetőség van ellenőrizni a saját tapasztalat által, és saját magának eldönteni, igazam van-e, vagy nincs. Csak arra van szükség, hogy a lehető legjobban kövesse az iránymutatást, és a fázis hamar válik majd a napi rutin csodálatos részévé, ahogy az én esetemben is történt”.

*****

Az érzékszervi észlelés valósága nem más, mint a fázisállapottal összehasonlítva egy unalmas álom! Ezért él meg a legtöbb újonc sokkhatást – vagy épp halálos félelmet – a fázisba történő belépéskor.

• Miért ilyen realisztikus a fázis az érzékszervi észlelés tekintetében? 

Az emberi érzékelés szempontjából a minket körülvevő fizikai világ nem más, mint a fázis, rendkívül stabil térrel. A könyvben leírt technikákat alkalmazva időszakosan meg lehet szüntetni ezt a stabilitást, és az ebből eredő állapotot saját céljainkra felhasználni.

fázisban beutazhatja a földet, az univerzumot, még magát az időt is. Bárkivel találkozhat, akivel szeretne, barátokkal és családtagokkal, az elhunytakkal, és hírességekkel is. Információkat szerezhet a fázisból, és azokat mindennapi életének jobbítására használhatja fel. Befolyásolni tudja a fizikumát, és számos kórt is meggyógyíthat. Megvalósíthatók a titkos vágyai, és fejleszthető a kreativitása is. Emellett a testi fogyatékkal élők szabadon megszerezhetik, amit a fizikai világban nélkülözniük kell. És a jelenség mindennapi alkalmazásainak módjait tekintve mindez csak a jéghegy csúcsa!...

A 21. században vagyunk! A kifejtett iránymutatások a legtöbb embernek segítenek megtapasztalni a fázist, ezt a csodálatos állapotot, már 1-3 napnyi próbálkozást követően. Jusson eszünkbe: a könyvben leírt technikák a Fázis Kutatóközpont (a korábbi OOBE Kutatóközpont) sok éves kísérleti kutatásainak eredményei. Ezrek vettek részt első kézből az itt bemutatott technikák kifejlesztésében és tökéletesítésében, és bizonyították, hogy ezeket a világon mindenki használni tudja. Csak annyit kell tenni, hogy a leírt egyszerű útmutatókat a lehető legpontosabban és legóvatosabban kövessék. Ezután szó szerint két világban létezhetnek majd!...

*
„Mielőtt belépsz a fázisba, világosan el kell képzelned, mit fogsz ott csinálni az elválást követően. Ez megnöveli az élmény minőségét, és létrejöttének valószínűségét egyaránt”... 
*
Teljes Tartalomjegyzék:

I. RÉSZ: Mi a fázis? 
1. fejezet – A rejtély; 
A láncreakció elindul 
Superman-álmok 
Megújuló horizontok 
A fázis bemutatása a tömegeknek 

2. fejezet – Egy válasz felkutatása; 
A főváros meghódítása 
A nagyközönségen végzett, illegális tömeges kísérletek 
Paranormális kísérlet 
A vallási kísérlet 
A halál-kísérlet 
A siker árnyoldala 

3. fejezet – A válasz; 
Kvantumfizika 
A fizikai valóság 
A fázis 
Ez csak a kezdet 
*
II. RÉSZ: Hogy léphetünk be ma a fázisba 
A jelenség 
Akcióterv a fázison belül 
A közvetett módszer: útmutatás lépésről lépésre 
Nem sikerült? 
A siker négy alapelve 
Valós első fázisélmények, példa- és ihletésképp 

III. RÉSZ: A fázis gyakorlójának gyakorlati enciklopédiája 
1. fejezet – Általános háttér; 
A fázisjelenség esszenciája 
Fázishajlam önvizsgálat 
A fázis és a tudomány 
Ezoterikus és misztikus magyarázatok 
Miért lépjünk be a fázisba? 
Egy gyakorló életstílusa 
A gyakorlat rendje: heti 2-3 nap 
A fázis kitanulásának algoritmusa 
A technikák típusai 
Hogy ismerjük fel a fázist, és különböztessük meg a képzelettől és a megszokott álmoktól 
Ellenjavallatok 
Kérdések 

2. fejezet – A közvetett módszer; 
A közvetett technikák koncepciója 
Elsődleges közvetlen technikák 
A megfelelő technikák kiválasztása 
Elválási technikák 
A legjobb időszak a gyakorlásra 
Tudatos ébredés 
Mozgás nélküli ébredés 
A közvetett technikák ciklusai 
A tudat jelzései 
Agresszió és passzivitás 
Hogy lépjünk be kétszer olyan gyakran a fázisba 
Kényszerített elalvás – maximális hatás 
Cselekvési stratégia 
A közvetett technikák használatának tipikus hibái 
Kérdések 

3. fejezet – A közvetlen módszer; 
A közvetlen technikák koncepciója 
Az anyatermészet becsapásának két módja 
A legjobb időszak a gyakorlásra 
A próbálkozások intenzitása 
Testhelyzet 
Relaxáció 
A közvetlen technikák használatának változatai
A szabadon lebegő tudatállapot (azaz mikroalvás vagy stimulált ébredések) 
Kiegészítő tényezők 
Cselekvési stratégia 
A közvetlen technikák használatának tipikus hibái 
Kérdések 

4. fejezet – Tudatossá válás az álmodás során; 
Az álmodás során tudatossá válást célzó technikák koncepciója
A legjobb időszak az álom során tudatossá váláshoz 
Az álom során tudatossá válás technikái 
A tudatossá váló álom során végrehajtandó cselekvések
Cselekvési stratégia 
Az álom során tudatossá válás gyakorlásának tipikus hibái
Kérdések 

5. fejezet – Nem autonóm módszerek; 
A fázisba lépés nem autonóm módszereinek lényege
Jelküldő technológiák 
Párokban dolgozni 
Hipnózis és szuggesztió 
Fiziológiai jelzések 
A kávé-módszer 
Kémiai anyagok 
A fázisba lépés nem autonóm módszereinek jövője 
A nem autonóm technikákkal elkövetett tipikus hibák 
Kérdések 

6. fejezet – Elmélyítés; 
Az elmélyítés koncepciója 
Primer elmélyítési technikái
Elmélyítés érzékszervi erősítéssel 
Szekunder elmélyítési technikák 
Általános tevékenység 
Az elmélyítés során elkövetett tipikus hibák 
Kérdések 

7. fejezet– Fenntartás; 
A fenntartás általános koncepciója 
A stencil testbe való visszatérés elleni technikák és szabályok 
Az elalvás elhárításának technikái és szabályai 
A hamis ébredések ellen alkalmazott technikák 
A fenntartás általános szabályai 
A fenntartás során elkövetett tipikus hibák 
Kérdések 

8. fejezet – Primer készségek; 
A primer készségek lényege 
A fázis felismerése 
Visszatérés vészhelyzet esetén, paralízis 
A félelem leküzdése 
Agresszív, támadó fázisobjektumok 
A látás létrehozása 
Élő objektumokkal történő kapcsolat 
Olvasás 
Rezgések 
A tárgyakon keresztül történő transzlokáció technikái Repülés 
Szuperképességek 
A magabiztosság fontossága 
Traszmutáció állati formába 
A fájdalom uralása 
Morális szabályok a fázisban 
A lehetőségek és érzetek tanulmányozása 
A primer készségekkel elkövetett tipikus hibák 
Kérdések 

9. fejezet – Transzlokáció és objektumok észlelése; 
A transzlokáció és az objektumok észlelésének lényege 
A fázistér kvantum tulajdonságai
Transzlokációs technikák 
Objektumok észlelésének technikái 
A transzlokáció és az objektumok észlelése során elkövetett tipikus hibák 
Kérdések 

10. fejezet – Alkalmazás; 
A fázisállapotok alkalmazásának lényege 
Transzlokáción és objektumok észlelésén alapuló alkalmazás
Információszerzés és a fázis felhasználása problémamegoldásra
A fiziológia befolyásolásán alapuló alkalmazások (rövid verzió)
A fiziológia befolyásolásán alapuló alkalmazások (teljes verzió)
Kreatív fejlődés 
Sportok 
A fázis – a narkotikumok alternatívája 
Idegen nyelvek tanulása 
Nem bizonyított hatások 
A fázis használata a