Regisztráció
Információ
Szabályzat
Hírlevél
Fórum
Ajándék kuponok
BLOG
Kreditpont gyűjtés
BINGO

Megnyilt  DealShakert  piac érdemes körülnézni

Szerver idő:00:36:55
Licitbox.hu

Betiltott Amerika, A Tayos-barlang kincsei.

Manuel Palacios egy olyan művet tár elénk, amely újra felfedezi a prekolumbián Amerika kulturális valóságát. Széles bibliográfiai kutatásának a gyümölcseként számos meglepő adattal igencsak meglepi az olvasót Amerika őslakos népeivel kapcsolatban”.
(Dr. Gerardo Peña Matheus ügyvéd, Móricz János közeli barátja, a „Tayos-barlang kutatásának a dokumentált története” című könyv szerzője)
*
„Az archeolingvisztika a múlt tudományos kutatásának kétségtelenül a legprovokatívabb és kihívásokkal leginkább teli megközelítése. Ebben az értelemben munkája éles szigorral hatol be a feliratos kövek megfejtésének a bonyolult feladatába, az ősök hangjába, a fényes múlt néma és eltörölhetetlen bizonyítékaiba”.
(Dr. Francisco José Toral Zevallos, Ph.D., politikai elemző)
*
Manuel Palacios most elénk tárt híradása kivételes! Nagy tudással rendelkezik és kutatási területén szakértőként tartják számon. Munkája példátlan, teljes mértékben pontos és tájékoztató. Számomra nagy öröm, hogy támogathatom a munkáját, őt, mint e feltáró kutatás vezetőjét és az igazságot!”
(Stephan B. Shaffer, „Az ősök hangjai” és „Az ősök kincse” című könyvek szerzője)
*

Nagy szükség volt már erre a könyvre! A szerző összegyűjti mindazon bizonyítékokat, hivatkozásokat, amelyek az ősi Amerika globális kulturális kapcsolatát bizonyítják. Az írásrendszerek és szókapcsolatok hasonlóságain túl az ősi, lejegyzett krónikákból is bizonyítékokat tár elénk. Kapcsolatunk sokrétűbb és mélyebb annál, mint ahogy azt gondolnánk!

A könyv második felében a méltán híres, de sajnos igen gyakran félreismert Carlos Crespi atya életével és híres gyűjteményével foglalkozik. Magyar nyelven elsőként olvashatjuk az atya életrajzát, valamint a leleteinek eredetéről, sorsáról, jelenlegi állapotáról is pontos beszámolókat találunk. 

A kiadványt nagyszámú fotó is erősíti. Sok városi legendát eloszlathatunk az itt szerzett tudásunkkal. „Talán az e könyvben szereplő hiteles információk segítségével sikerül megtisztítani a médiumokat a témát érintő ostobaságoktól...”
*
Témakörök:

– Móricz János kutatásai
– A Teleamazonas 2010 Tayos-expedíció
– Ősi amerikai írásrendszerek
– Globális kulturális kapcsolatokról árulkodó leletek
– Carlos Crespi Croci életrajza, tevékenysége
– A Crespi gyűjtemény forrásai, története, jelenlegi állapota
– Fotók a Crespi gyűjteményről

*
„Betiltott Amerika” című ezen kiadványt azoknak az olvasóinknak ajánljuk, akik érdeklődéssel fordulnak az olyan témák iránt, mint hogy 2016-ig milyen a Crespi-gyűjtemény, mit lehet tudni róla, továbbá nyitottak a betiltott írások elemzésére irányuló további kutatások fontosságára, a Crespi gyűjteményből és más hasonló gyűjteményekből származó kövek, lemezek és tárgyak megfejtéseire, az ősi tudás mibenlétére...