Regisztráció
Információ
Szabályzat
Hírlevél
Fórum
Ajándék kuponok
BLOG
Kreditpont gyűjtés
BINGO

Megnyilt  DealShakert  piac érdemes körülnézni

Szerver idő:09:29:43
KONCZ ZSUZSA - 37 - KONCERT A BUDAPEST SPORTARÉNÁBAN 2011
Termék képek
aukciofigyelo Aukciófigyelőt kérek
Megosztás: Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez
Megtekintések száma: 13 ; Licitálások: 0
Tulajdonságok:
Eladó:
skorpio7skorpio
Áru lelőhelye:
Magyarország, Budapest
Áru mennyisége:
1db.
Típus:
Fix áras aukció
Aukció kezdete:
2019-10-10 17:31:41
Aukció vége:
2019-10-25 17:31:41
Fixár:
8000 Ft
Darab:
1
Fizetés és szállítási információk
Állapot
Használt
Termék garancia:
Élettartam garancia
Számlaadás:
Nem
Szállítási költség:
Vevőt terheli
Fizetési lehetőségek
Költségek
Banki utalás:
950
Információ a termékről
TERMÉK LEÍRÁS:

 Budapest, 2011. október 9. – Éppen fél éve, hogy Koncz Zsuzsa újabb emlékezetes koncertet adott a Budapest Sportarénában. A művésznő és stábja az elmúlt hónapokban sem tétlenkedett, így jelenhetett meg a napokban a fergeteges hangulatú estéről készült felvétel DVD-n.

A közel háromórás koncerten számtalan új dal csendült fel, melyeket kitörő lelkesedéssel, gyakran vastapssal fogadott a publikum. A felvételnek köszönhetően most azok is részesülhetnek ebben az élményben, akik nem lehettek jelen. Akik pedig ott voltak, felidézhetik a számtalan emlékezetes pillanatot, a váratlan fordulatokat, az óriási élményt, aminek ezen az estén részesei lehettek.

„Nem volt könnyű dolog úgy lerövidíteni ezt a kivételes hosszúságú koncertet, hogy ráférjen egy DVD-re, és rajta lehessen az összes elhangzott dal is. Nagyon bántott volna, ha ez nem sikerül, hiszen a vadonatúj szerzeményeket csakúgy, mint a hőskorból származó nótákat egyformán örömmel fogadta a közönség. Szerettem volna, ha a korong olyannak őrzi meg ezt a koncertet, amilyen volt. Egy jó hangulatú, nagy bulinak, ahol sokan voltunk, és amit mindnyájan szerettünk. Ha dalok kihagyására kényszerülök, akkor ez már nem lett volna ugyanaz.

Végül egy, a kép minőségét is garantáló, dupla layeres lemez lett a műszaki megoldás erre a problémára. Nagy örömömre így itt a teljes koncert, vagyis 27 dal. Köztük 7 új a legújabb albumomról és olyan felvételek is, mint pl. a Kertész leszek vagy az Előszó, melyek eddig még soha nem jelentek meg. Külön köszönet illeti Antók Csabát, aki a koncert képfelvételét rendezte és az utómunkákat irányította, valamint régi munkatársamat, Závodi Gábort, aki a hang utókeverését készítette.” – mondta Koncz Zsuzsa. 

A koncertezés pályája kezdete óta lételeme Koncz Zsuzsának. Mindig nagy öröm számára a közönséggel való személyes találkozás. Inspirálóan hat rá, akár kis klubban, akár több ezres stadionban lép fel. A jelenlévő hallgatóság fontos szereplője a most megjelent koncertfelvételnek is, éppen úgy, ahogy a vendégművészek: Bódi László, Bródy János, Tolcsvay László és a Kós Károly Általános Iskola kórusa .

1. Adjon az Isten2. Ég és Föld között3. Jelbeszéd4. Egyveleg:a, 1964b, Rohan az időc, Valaki kell, hogy szeressend, Valahol egy lány5. Még itt vagyok6. A szebb jövő7. Volt egy jó napom8. Nekem az ég9. Csodálatos világ - Bódi Lászlóval10. Ki nevet a végén11. Levél a távolból12. Hej, tulipán13. Üzenet az égből14. Dum-Duli-Dú15. Hajszálak - Tolcsvay Lászlóval16. A város fölött17. Hópelyhek18. Ahogy állnak a csillagok19. Micimackó - Bródy Jánossal20. Kertész leszek21. Előszó (részletek)22. Mama, kérlek23. Ne vágj ki minden fát24. Ha így is szeretnél25. Jöjj kedvesem26. Ha én rózsa volnék27. Miért hagytuk, hogy így legyen

 

KONCZ ZSUZSA KONCERT A BUDAPEST SPORTARÉNÁBAN magyar2011KONCZ ZSUZSA Megjelenés éve: 2011 Kinek: családi Kiszerelés: digipack Hang: magyar Feliratok: magyar felirat Állapot: újszerű 

Kérdések a termékkel kapcsoaltban
Kérdezzen az eladótól
Csak bejelentkezett felhasználók kérdezhetnek.